Péče o dítě

 nominace

Nominované výrobky v kategorii Péče o dítě za rok 2023

Aby šlo novým maminkám všechno hladce, potřebujeme od vás, zkušených, vědět, co se vám osvědčilo. Vyberty ty nejlepší věci pro den i noc!

Spánek a odpočinek

Co je pro vás a vaše miminko tím největším pomocníkem, aby se cítilo při odpočinku a spánku klidně a bezpečně? Aby dobře usnulo? Každá maminka vsází na něco jiného, od uklidňujícího doteku přes malé i velké pomocníky až po základ v podobě kvalitního lůžka.

Ingenuity, Houpátko vibrující 3v1 Keep Cozy 0m+ do 18 kg, 2299 Kč

Houpátko je navrženo tak, abyste si ho užili několik let. Vyberte si mezi jemným kýváním, houpáním nebo stacionárním lehátkem a později křesílkem, které bude dítě milovat. Uklidňující vibrace, dvě polohy naklonění a odnímatelná vložka zajišťují maximální pocit pohodlí a bezpečí.

Kinderkraft, Postýlka dětská 3v1, 1999 Kč (barevné variace)

Dětská postýlka, kolébka a cestovní postýlka v jednom, vhodná od narození do 9 kg. Má ocelový rám, přesto je lehká a kompaktní, na doma i na cesty. Pyšní se houpací funkcí i odnímatelnou stříšku s moskytiérou. Rychle se složí.

Kinderkraft, Postýlka dětská polohovatelná Neste Up, 3299 Kč

NESTE UP není jen klasická přistýlka k posteli rodičů. Je multifunkční – může sloužit jako samostatná postýlka, nrahadí i cestovní. Hodí se pro rodiče, kteří chtějí mít své malé blízko u sebe a zároveň chtějí zlepšit kvalitu svého spánku. Je to také vybavení pro kojící maminky, jejichž děti se budí několikrát za noc.

PETITE&MARS, Postýlka cestovní Nyja Teddy Friend Coal , 1699 Kč

Lehkou cestovní postýlku se snadným systémem skládání a rozložení s bočním otvorem na zip využijete nejen na cestách, ale i jako bezpečný prostor pro děťátko k domácímu odpočinku. Jednu síťovanou bočnici postýlky lze rozepnout, aby dítě mohlo pohodlně lézt do / i z postýlky. Její součástí je vyjímatelná matrace.

PETITE&MARS, Postýlka dětská polohovatelná s funkcí kolébky Glory 2v1, 4790 Kč

Dětská postýlka s konstrukcí z bukového dřeva a plyšovým okrajem v příjemné krémové barvě zapadne do stylového interiéru. Postýlku lze použít jako samostatně stojící i jako přídavnou postýlku k rodičovské posteli. Zároveň však má funkci kolébky. Díky základně na kolečkách ji umíte jednoduše a snadno přesouvat..

 

Koupání a hygiena

Pomocníci, které oceňujete, když jde o hygienu. A teď nemáme na mysli kosmetiku… Máte svého favorita mezi odsávačkami, nočníky, vaničkami?

PETITE&MARS, Podložka do vany protiskluzová - Harry extra dlouhá, 229 Kč

Pro bezpečnost a jistotu při koupání nebo sprchování až dvou dětí. Na rubové straně je opatřena přísavkami, které ji pevně drží na místě i na hladkém povrchu vany/ sprchového koutu, a zabrání tak uklouznutí dítěte. Extra délka zajišťuje pokrytí celého dna.

PETITE&MARS, Přebalovací pult s vaničkou Spa 3v1, 3699 Kč

S pultem dostanete vše potřebné pro hygienu děťátka: stojan, vaničku i přebalovací podložku v jednom. Koupání ve vaničce je díky vyvýšenému stojanu praktičtější a méně namáhavé. Moderní design vhodný do každého interiéru, jednoduchá manipulace a údržba.

Doma i na cestách

 Je tolik nezbytností, ale na kterou nedáte dopustit právě vy? Ať už jezdíte na výlety nebo si raději užíváte doma, jde nám o vše, co vaše děťátko využije pro své pohodlí, při hrách a cestách. Vyberte své favority! 

KINDERKRAFT, Kočárek sportovní Askoy, 4149 Kč

Sportovní kočárek do 24 kg ASKOY je lehký kočárek, který se skládá jedním pohybem. Opěradlo lze sklopit do polohy vleže a popruhy přizpůsobit pro novorozence. Kočárek má nosnost až 24 kg, díky tomu v něm budete moci přepravovat i dítě předškolního věku.

KINDERKRAFT, Autosedačka I-GUARD i-Size 40-105 cm, 9499 Kč (barevné variace)

Testováno za nejpřísnějších podmínek. Podle provedených testů snižuje systém I-GUARD sílu čelního nárazu na hlavu a hrudník až o 20 %, a to i při vysokých rychlostech. Systém EASY SPIN 360° usnadňuje připoutání  – stačí stisknout a otočit sedačku směrem k sobě. 

KINDERKRAFT, Kočárek kombinovaný Nea 2v1, 14599 Kč

NEA – multifunkční dětský kočárek 2v1 nadchne útlou konstrukcí a dobrým odpružením kol. Kočárek je odpovědí na potřeby moderních rodičů, kteří hledají robustní a zároveň obratný kočárek. Okénko ve stříšce, snímatelný potah, brzda STOP & RIDE, jednoduchý systém skládání a praktická řešení pro skládání a přepravu.

KINDERKRAFT, Kočárek sportovní Route, 6199 Kč (barevné variace)

ROUTE je praktický kočárek, který lze používat výjimečně dlouhou dobu – od narození až do 22 kg. Má gumová kola  odolná proti propíchnutí, která nevyžadují údržbu. Rozkládací, voděodolná stříška s filtrem UPF50+, velký koš či opěrka nohou se zabudovanou moskytiérou.

PETITE&MARS Kočárek sportovní Street+ Air Oak Mature, 8690 Kč

NEEEEE Sportovní kočárek Street+ Air Oak s velkými nafukovacími koly a rukojetí v krásné hnědé barvě. Zdolá jakýkoli terén díky nafukovacím kolům, je kvalitní a elegantní. A navíc lehký. Kvalitní konstrukce pomáhá tlumit nárazy. Set obsahuje sportovní kočárek Street+ Air Oak včetně stříšky ke kočárku a nánožníku. Barevná variabilita, jeden kočárek na mnoho způsobů.

VALCO BABY Kočárek sportovní Snap 4 Sport Flat Matte, 7999 Kč

NEEEE   Valco Baby představuje jedinečnou edici kočárků pod názvem Flat Matte. Kolekce je navržena pro rodiče, kteří chtějí svůj kočárek v nadčasových elegantních barvách. Unikátní systém skládání CleanFold ™ chrání sedadlo před znečištěním a nadměrným opotřebením, složení kočárku je možné jedním pohybem.

Dudlíky

…a nezbytné doplňky. Pokud na dudlíky nedáte dopustit, chceme znát vaši volbu!

dm, babylove silikonový dudlík Air se sterilizačním boxem, velikost dle věku, 2 ks, barevné variace, 69,90 Kč

Díky velkým otvorům poskytuje maximální propustnost vzduchu a zaujme svou symetricky tvarovanou sací částí ze silikonu a plochým krkem savičky. Díky průhlednému boxu lze dudlík také prakticky přepravovat a sterilizovat.

Chicco, Šidítko Physio Mini Soft celosilikonové, 199 Kč

Měkký celosilikónový dudlík je ideální první dudlík pro novorozence. 100% hygienický silikon je materiál, který se nedeformuje, jeho povrch je extra hebký a jemný a vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Ergonomický tvar dudlíku prokazatelně podporuje správné fyziologické dýchání novorozenců.

MAM, Dudlík Perfect Night, 6m, 149 Kč (barevné variace)

Dudlík bez obsahu BPA je symetrický, nemá určenou spodní a vrchní stranu, díky čemuž se při sání vyvíjí nízký tlak na horní patro miminka a podporuje tak správný vývoj zoubků. Je vyroben z průsvitného, chuťově neutrálního a pevného silikonu, s řadou motivů. Dudlík za tmy svítí.

NUK, for nature dudlík, 2 ks, 189 Kč (barevné variace)

Latexový dudlík je vyrobený z více než 98 % přírodních surovin. Savička je z přírodního kaučuku a pevné části jsou vyrobené z udržitelného plastu. Dudlík je díky originálnímu tvaru NUK (nahoře kulatý, dole plochý) vhodný pro správný vývoj čelistí a zoubků (ověřeno vědecky), je zvláště šetrný ke kojení. Neobsahuje BPA.

Philips Avent, Šidítko Soothie 0-6m, 2 ks, 279 Kč (barevné variace)

Šidítka Soothie jsou vyrobena z jednoho kusu vysoce odolného silikonu ve tvaru srdce, který sleduje přirozené křivky dítěte a přiřozený vývoj patra, zubů a dásní. Kulatý sosák je navržen tak, aby co nejvíce připomínal matčinu bradavku.  Šidítka Soothie jsou doporučovány v nemocnicích a používány zdravotníky k uklidnění novorozence. 

Philips Avent, Šidítko Ultra air noční, 0-6 m, 249 Kč

Ortodontický, stlačitelný a symetrický sosák Avent podporuje správný vývoj zubů a ústní dutiny. Sání miminka uklidňuje. Avent Šidítko Ultra air Noční ve tmě svítí a má odlehčený design, který umožňuje lepší přístup vzduchu k pokožce dětské pusinky.

Drogerie

Velké prádlo, které je vlastně… malé! O to šetrnější péči ovšem potřebuje. A co mycí prostředky na lahvičky? Kartáčky? Speciální čističe? Jaké další přípravky z kategorie „Drogerie“ pro vaše miminko oceňujete?

AQUAINT, 100% ekologická čisticí voda, 500 ml, 279 Kč

Přirozená čisticí voda na ruce, pokožku, ústa apod. Jde o univerzální ekologický čistící prostředek, který čistí a chrání přirozenou cestou. Bez alkoholu a bez parfému. K využití před i po jídle, po použití toalety, při cestování apod. Může být použit na libovolné části těla. Prodává: Feedo.cz

ATTITUDE, Prací gel pro děti s vůní hruškové šťávy 1050 ml, 329 Kč

Přírodní hypoalergenní a certifikovaný prací prostředek (35 dávek), neobsahuje enzymy, fosfáty ani optické rozjasňovače a byl vyvinut speciálně pro praní prádla našich nejmenších. S přírodní vůní hruškové šťávy a s výtažky ze zeleného čaje, který má antibakteriálními a antioxidačními účinky. 

ATTITUDE, Odstraňovač skvrn na dětské prádlo s rozprašovačem, 800 ml, 179 Kč

Přírodní přípravek dokáže účinně odstranit skvrny z dětského prádla. Stačí nasprejovat přímo na skvrnu, promnout a nechat působit, poté vyprat. Je ekologický, obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných složek. Nepřítomnost škodlivých látek otestovala nezávislá laboratoř.

ATTITUDE, Prostředek na mytí nádobí pro děti bez vůně, 700 ml, 125 Kč

Velmi účinný přírodní přípravek byl vyvinut speciálně pro čištění dětských lahviček od mléka, dudlíků, pítek, odsávačky apod. Je vyroben z vysoce účinných rostlinných přísad, které díky své čistící a osvěžující síle rozzáří vaše nádobí. Obsahuje rostlinný výtažek saponin, který má přirozené pěnivé a čistící vlastnosti.

CHICCO, Aviváž koncentrovaná Sladký Pudr 750ml

Aviváž (ve třech vůních: Sladký pudr, Květinové objetí a Jemný dotek) osvěžuje a zjemňuje prádlo miminka bez podráždění citlivé pokožky mimink. Hypoalergenní, neobsahuje barviva a je dermatologicky testováno na citlivé pokožce. Koncentrované složení se „zápach odstraňující“ technologií, která zanechává oblečení čisté a jemně navoněné.

CHICCO, Čistič univerzální Sensitive, 500 ml, 139 Kč

Univerzální čistič bez barviv a vůní je speciálně vytvořen pro čištění domácnosti a všech objektů s nimiž přijde dítě do kontaktu. Čistí bez nutnosti oplachování. Univerzální čistič tvoří z 99 % přírodní přísady včetně extraktu ze zeleného čaje, který má antibakteriální vlastnosti.

CHICCO, Prostředek prací dětský Sensitive, 1,5 l, 199 Kč

Prací prostředek Chicco díky svému složení efektivně odstraňuje skvrny a zápach a udržuje oblečení čisté a jemně vonící. Efektivní pro ruční praní i praní v pračce – při nízkých i při vysokých teplotách bez zbytků. Koncentrované složení, až 27 praní v jedné láhvi. Bez barviv, dermatologicky testovaný, hypoalergenní.

NUK, Mycí prostředek na lahve a savičky 500 ml, 139 Kč

Pro šetrné a bezpečné mytí kojeneckých lahviček a saviček. Díky síle enzymů mycí prostředek spolehlivě odstraňuje zbytky mléka, kojenecké výživy, kaše a džusu. Složení založeno na přírodní bázi, biologicky odbouratelné, bez parfemace a barviv. Láhev ze 100% recyklovaného materiálu.

MAMAletter express

Dřív než si vypijete svoje ranní espresso, budete v obraze. Jednou týdně, stručně a jasně, čerstvě namletá porce článků pro každou mámu, která chce vědět o všem důležitém. Už přijíždí!