Pro maminku

 nominace

Nominované výrobky v kategorii Pro maminku za rok 2023

V těhotenství a po porodu sáhnout po jistotě… Tehdy ještě víc než kdy jindy potřebujeme radu zkušených. Jaké výrobky doporučíte?

V těhotenství

Devět měsíců očekávání si můžete zpříjemnit vychytávkami, které pečují o vaše tělo (i mysl). Už v tomhle období určitě víte, co se vám osvědčilo – a můžete to předat i dalším nastávajícím maminkám. Svým hlasem, který rozhodne.

ATTITUDE, Přírodní olej pro těhotné Blooming Belly, 150 ml, 429 Kč

Pomáhá udržet elasticitu pokožky v těhotenství a po porodu. Bojuje se striemi a jizvami, které těhotenství přináší. Obsahuje pouze přírodní, hypoalergenní a zdraví šetrné složky. Bez vůně. Můžete se spolehnout, že tento olej je bezpečný jak pro vás, tak pro ještě nenarozené miminko.

Bi-Oil, Pečující olej, 60 ml, 299 Kč

Bi-Oil je speciální olej pečující o pokožku, který pomáhá vylepšit vzhled jizev, strií a nestejného odstínu pokožky. Jeho složení je kombinací rostlinných extraktů a vitaminů vkomponovaných do olejové báze. Ideální i na dehydratovanou pokožku. Maminky ho využívají v péči o těhotenské bříško.

dm, babylove Mama masážní olej pro těhotné, 250 ml, 79,90 Kč

Obsahuje vzácné oleje z oliv, mandlí a slunečnic, které podporují přirozenou ochrannou funkci pokožky. Olej zanechává pokožku jemnou a hebkou. Bohaté složení (bez mikroplastů) propůjčuje pokožce větší pružnost a při pravidelném používání pomáhá minimalizovat tvorbu strií.

dm, babylove Mama nápoj pro těhotné a kojící matky, 700 ml, 29,90 Kč

babylove Mama nápoj pro těhotné a kojící matky je 100 % ovocný nápoj, vyrobený z koncentrátů ovocných šťáv s vitamíny a minerály. Neobsahuje přidané cukry, pouze přirozeně se vyskytující.

HiPP, Mamasanft Zpevňující balzám, 449 Kč

Lehký krémový gel vyvinutý speciálně pro namáhanou pokožku a pro redukci strií – redukuje již vzniklé strie až o 28 %. Při pravidelném používání vyhlazuje a zpevňuje povrch pokožky. Obsahuje BIO mandlový olej a blahodárný rakytníkový olej.

Onclé, Luxusní olejové sérum s kmenovými buňkami, 200 ml, 649 Kč

Luxusní olejové sérum ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Příznivě působí také na správné sestavování kolagenu, a tím na hladkost a zlepšení elasticity pokožky. Obsahuje 98% komplex aktivních olejů (BIO šípkový, bavlníkový, mandlový, SQUALAN, broskvový, meruňkový).

Saloos, Těhotenský pěsticí olej, 50 ml, 164 Kč

Olej vyživuje kůži do hloubky, čímž pomáhá zamezit vysoušení a následnému popraskání, pokožka zůstává pružná a vláčná. Jemná vůně a účinky pečlivě zvolených esenciálních olejů přispívají k celkové harmonizaci v tomto krásném a v životě ženy tolik důležitém období.

Sebamed, Intimní mycí emulze 3,8, 200 ml, 179 Kč

Pro jemnou denní hygienu intimních míst s pH 3,8, které je vhodné pro přirozenou rovnováhu mikroflóry, zanechává intimní oblast hydratovanou a zklidněnou. Díky alfa bisabololu obsaženému v heřmánku má antibakteriální účinky. 100% bez mýdla a alkalických složek

Weleda, Olej na masáž hráze, 50 ml, 319 Kč

Zlepšuje pružnost a odolnost pokožky.
Olej na masáž hráze Weleda pečuje o pokožku, zvyšuje její pružnost i odolnost a spolu s pravidelnými masážemi ji připravuje na porod. 100% přírodní Olej na masáž hráze od Weledy obsahuje ty nejjemnější, organické oleje – sezamový, jojobový, mandlový a pšeničný.

Weleda, Těhotenské pěsticí máslo, 150 ml, 469 Kč

Máslo přináší okamžitou úlevu namáhané pokožce a příjemný pocit, pokožka je hebká.
Pravidelná masáž Těhotenským pěsticím máslem pomáhá udržet pokožku pružnou a hebkou. Těhotenské pěsticí máslo od Weledy podporuje přirozenou elasticitu pokožky a v rámci masáží pomáhá předcházet vzniku strií.

Weleda, Těhotenský olej na strie, 100 ml, 469 Kč

Brání vzniku strií a stará se o hladkou, elastickou a pružnou pokožku. Bestseller Weledy, Těhotenský pěsticí olej na strie, podporuje pružnost pokožky a v kombinaci s masáží působí jako prevence strií. 100% přírodní receptura byla vyvinuta ve spolupráci s lékárníky a porodními asistentkami.

Po porodu, při kojení

Bez čeho jste si neuměli představit chvilky, kdy už jste byli s vaším děťátkem po porodu doma? Každému rodiči usnadňovalo důležité chvilky kojení, krmení a všeho podstatného něco jiného. A nás zajímá, co to bylo.

dm, babylove Mama mast na bradavky, 30 ml, 39,90 Kč

Mast poskytuje okamžitou péči a ošetření namáhaným a citlivým bradavkám. Pečující složení s bio mandlovým olejem včetně čistého lanolínu podporuje ochrannou funkci pokožky. Neobsahuje vonné látky.

dm, babylove Mama prsní vložky bílé, 30 ks, 34,90 Kč

Prsní vložky v bílé barvě s vnější prodyšnou stranou a integrovanou ochranou prodyšných tkanin efektivně chrání prádlo před znečištěním. Anatomický tvar a samolepicí pásky zamezují pohybu vložky v podprsence.

Bi-Oil, Hydratační tělové mléko, 175 ml, 299 Kč

Tělové mléko s obsahem 42% oleje pro každodenní intenzivní hydrataci. Obsahuje zejména šípkový a jojobový olej, které společně s extraktem z heřmánku a vitaminy A, E a F podporují přirozenou hydrataci kůže a její ochranou funkci. Lehká textura, která nezanechává žádnou mastnotu, jen jemnou, okem nepostřehnutelnou vrstvičku.

ECO by Naty, Dámské ECO mateřské vložky po porodu Naty, 10 ks, 119 Kč

Ekologické porodnické vložky Eco by Naty jsou kompletně z rostlinných materiálů, neobsahují žádné chemické látky, barviva ani parfémy. Díky svému 100% přírodnímu složení jsou navíc snadno rozložitelné. Nezatěžují lidské tělo ani životní prostředí. Samozřejmostí je funkčnost a prodyšnost pro zpříjemnění prvních dnů po narození miminka.

ECO by Naty, ECO prsní vložky pro kojící ženy, 30 ks, 138 Kč

Prsní vložky jsou nenápadné, měkké a jemné k pokožce, výborně sají. Díky přírodnímu složení jsou také výjimečně prodyšné. Vyráběné z bambusu, dřevní buničiny a 100% kompostovatelné fólie. Pouze přírodní materiál dotýkající se ženské pokožky.

CHICCO, Krém na bradavky 30 ml, 269 Kč

Krém na bradavky ošetřuje a podporuje regeneraci namáhaných, popraskaných a bolavých bradavek mezi jednotlivými kojeními. Může se používat již v těhotenství jako postupná příprava pokožky na kojení. Je bez zápachu, není nutné ho mezi kojeními oplachovat.

CHICCO, Poporodní vložky, 30 ks, 199 Kč

Chicco poporodní vložky jsou přesně navrženy pro období po porodu a jsou zvlášť dlouhé a široké, aby zajišťovaly maximální ochranu, speciální 3-vrstvý design zajišťuje jejich větší absorpční schopnost a pohodlné nošení, mohou se nosit s jednorázovými poporodními kalhotkami.

CHICCO, Pás stahovací po porodu, 699 Kč

Stahující pás po porodu je speciálně určen pro ženy po porodu. Napomáhá získat zpět figuru, kterou měli ženy před otěhotněním. Tvarující pás po porodu je vyroben z prodyšného bavlněného materiálu. Díky elasticitě nabízí maximální volnost pohybu, ale i účelně působí na povolené bříško.

Chicco, Kalhotky jednorázové síťované elastické, 4 ks, 179 Kč

Tyto jemné hygienické natahovací síťované kalhotky univerzální velikosti jsou ideální pro první dny po porodu, a to zejména při hojících se stezích nebo po císařském řezu, protože zajišťují vynikající prodyšnost. Jsou velmi praktické během pobytu v nemocnici, speciálně přizpůsobené pro používání hygienických vložek.

Onclé, Luxusní tělový balzám s kmenovými buňkami,200 ml, 449 Kč

Balzám ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Podporuje přirozenou schopnost regenerace kožních vrstev. Balzám je bohatý na vzácné přírodní oleje (BIO šípkový, mandlový, SQUALAN, meruňkový, broskvový, bavlníkový), vitamíny A, E, F a další přírodní antioxidanty.

Philips AVENT, Odsávačka mateřského mléka elektronická Premium dobíjecí SCF396, 4499 Kč

Inspirováno dítětem. Efektivní pro maminku díky technologii Natural Motion. Elektrická odsávačka mléka udržuje optimální tok mléka a jemně se přizpůsobuje velikosti a tvaru bradavky. Dobíjecí. Tichý motor pro diskrétní použití, paměťová funkce.

Weleda, Balzám na bradavky, 25 g, 319 Kč

Rostlinné oleje, lanolin a včelí vosk zjemňují citlivou pokožku a uzamykají v ní hydrataci.
Intenzivně pečující balzám na bradavky je vhodný pro použití během těhotenství a v období kojení. Balzám pomáhá při přípravě na kojení, podporuje zdraví bradavek a zklidňuje je při podráždění.

Weleda, BIO čaj pro kojící ženy, 40 g, 129 Kč

Lahodná směs organického bylinkového čaje pro kojící matky obsahuje osvědčenou kombinaci bylinek a koření, jako je anýz, fenykl a kmín, které podporují tvorbu mateřského mléka. Fenykl a pískavice řecké seno navíc přispívají k normální činnosti střevního traktu, brání nadýmání.

MAMAletter express

Dřív než si vypijete svoje ranní espresso, budete v obraze. Jednou týdně, stručně a jasně, čerstvě namletá porce článků pro každou mámu, která chce vědět o všem důležitém. Už přijíždí!