Pravidla výzev aneb Zpestřete si listopad, když jsme #zasedoma #poraddoma

Co dělat v listopadu? Hrát si s námi. Máme pro vás připravené výzvy menší i větší, mnohé i o dárky, jen abyste se nenudili doma. Splňte je a pošlete nám fotky nebo příběhy. Tady jsou detaily!

 

Poslední dovolená před porodem je babymoon
Káva

2 minuty čtení

29 října, 2020

 

Vzpomínejte na léto

Výzva platí od 1. listopadu do 30. listopadu.

Nakreslete váš nejpříjemnější zážitek z letošních prázdnin. Výzvy se mohou zúčastnit děti do 15 let. Zástupci MAMAvolba a Samsonite poté vyberou jeden obrázek, který je nejvíce zaujal.

MAMAvolba i Samsonite (konkrétně společnost Louis Fashion s.r.o.) si vyhrazuje právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách www.nejlepsizavazadla.cz nebo na www.mamavolba.cz s uvedením křestního jména a věku dítěte, které obrázek kreslilo, dále na svých sociálních sítích jako je Facebook nebo Instagram nebo Linkedin. Celá jména, e-mailové adresy ani bližší identifikační údaje nebudou zveřejněny. Zveřejněno bude jen například Ondřej, 5 let.

Jedno dítě (zodpovědný zástupce) si může přijít (po otevření maloobchodní sítě prodejen dle zákona) vybrat jeden dětský batůžek, dětskou cestovní tašku nebo dětský kufřík až do výše 3000 Kč do obchodu Samsonite Fashion Arena Outlet Prague (Zamenhofova, Praha) dle vlastního výběru. Dárek nerozesíláme. Dárek je možné vyzvednout do 1.1.2021.

Obrázek vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz.

Nebo vložte obrázek na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @samsonite_prodejny

 

Babymoon, poslední dovolenou před porodem, si užijte sama i ve dvou.

Vezměte do hry panenky

Výzva platí od 1. listopadu 2020 do 30. listopadu 2020.

Hrajte si s panenkami BABY born a Baby Annabell celý den. Pošlete nám fotku, jaký je nejoblíbenější outfit panenky Baby Annabell nebo BABY born, co ráda jí, jak večeří, jak si hraje s ostatními panenkami, jak se koupe ve vaničce, jak odpočívá nebo jaký je její nejzamilovanější doplněk.

MAMAvolba i Zapf Creation, partner výzvy, si vyhrazuje právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách www.baby-born.cz nebo www.baby-anabell.cz nebo na www.mamavolba.cz s uvedením autora fotografie, dále na svých sociálních sítích jako je Facebook nebo Instagram nebo Linkedin. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Zástupci MAMAvolba.cz vyberou tři fotky, jejichž autory odmění. Na jednoho čeká velká panenka Baby Anabell, na dalšího Adventní kalendář Baby Born a na třetího BABY born Surprise 5 – motýlci.

Fotografii vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz nebo na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @zapf_creation_cz_sk

Vyhrajte Baby Anabell - soutěž

Pusťte děti do kuchyně

Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Vyfoťte, jak vaříte s dětmi, a zašlete nám fotku. Plusové body navíc za recept připravený podle našich tipů. Partnerem výzvy je Kuchyně bez hranic.

MAMAvolba i Kuchyně bez hranic, partner výzvy, si vyhrazují právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách či sociálních sítích s uvedením autora fotografie. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Fotografii vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz a připište, co jste s dětmi vařili, kolik dětem je let a jak pomáhaly.

Nebo vložte fotografii a text na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @kuchyne_bez_hranic

Otočte den naruby

Partnerem výzvy je HiPP. Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Napište nám prostřednictvím fomuláře na MAMAvolba.cz nebo zašlete na stejném místě fotografii, jak jste si s dětmi užívali den naruby. Co vás bavilo? Jak přijaly vanu hned ráno?

Na tři názory nebo fotografie čekají díky partnerovi balíčky s dobrotami a kosmetickými přípravky dle výběru značky HiPP. Můžete také napsat a vložit fotografii přes svůj profil na sociálních sítích (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označit @mamavolba a @hipp_crsk

MAMAvolba i Hipp, partner výzvy, si vyhrazují právo využít fotografie a názory pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách či sociálních sítích s uvedením autora fotografie či názory. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Testujeme dětskou kosmetiku HiPP ZOO - naše zkušenosti
Hry s balonky

Hrajte si s balonky

Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Vyfoťte, jak si děti užívají hry s balonky, a zašlete nám fotku.

Jednomu vybranému zašle partner výzvy, Bablfuk, balonkovou girlandu, která jde zvládnout nafouknout i doma.

MAMAvolba i Bablfuk, partner výzvy, si vyhrazují právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách či sociálních sítích s uvedením autora fotografie. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Fotografii vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz.

Nebo vložte fotografii a text na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @bablfuk

Upečte mikulášské perníčky

Partnerem výzvy je Vitana. Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Napište nám prostřednictvím fomuláře na MAMAvolba.cz a zašlete na stejném místě fotografii, jak jste pekli mikulášské perníčky. Vy sami, nebo s dětmi. 

Tři autoři nejoriginálnějších perníčků dostanou vánoční dárek od Vitany – plný voňavého koření a produktů v hodnotě 400 Kč. Doručení proběhne v průběhu prosince.

MAMAvolba i Vitana, partner výzvy, si vyhrazují právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách či sociálních sítích s uvedením autora fotografie. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Fotografii vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz.

Nebo vložte fotografii a text na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @vitana_cz

 

Testujeme dětskou kosmetiku HiPP ZOO - naše zkušenosti
Hry s balonky

Zjistěte, co dělají zvířata v zimě

Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Zajímejte se, co dělají zvířata v zimě, a zkuste doplnit správně větu plnou zajímavostí. Pro tři z vás má dárek partner výzvy, Little Bears. Jde o pexeso Zvířata v zimě. A taky se za nimi vydejte! Co vás zaujme víc?

Dárky rozesílá partner výzvy a to pouze přes Zásilkovnu.

MAMAvolba i Little Bears, partner výzvy, si vyhrazují právo využít obrázky pro marketingové účely – zveřejnit je na webových stránkách či sociálních sítích s uvedením autora fotografie. Bližší identifikátory jako jsou například e-mailové adresy nebudou zveřejněny.

Správné odpovědi z doplňovačky, jak jdou za sebou (např.: c, d, a…) vložte prostřednictvím formuláře na www.mamavolba.cz.

Nebo vložte fotografii, jak jste se vydali za zvířátky, na své sociální sítě (Instagram, Facebook, nikoliv do instastories) a označte @mamavolba a @littlebearscz_prague.

 

Staňte se spisovatelem

Partnerem výzvy je nakladatelství Svojtka. Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

V rámci partnerské výzvy „Svojtka pro děti, děti pro Svojtku“ se nakladatelství Svojtka rozhodlo sesbírat optimistické a veselé příběhy dětí ze základních škol, které zůstaly kvůli karanténě doma.

Nakladatelství Svojtka pak deset vybraných příběhů navíc vydá – jako e-book ve formátu pdf ke stažení. Všech deset autorů ještě získá knihu dle vlastního výběru, a to z kategorie Beletrie pro děti nebo z kategorie První čtení z e-shopu nakladatelství Svojtka, které rozešle přímo nakladatelství.

Všichni, kteří se zapojí, navíc dostanou promokód na slevu 30 % (rozeslaný hromadně pro skončení výzvy) na nákup na e-shopu s platností do konce února 2021.

Projekt je určený pro děti ve věku 7 až 12 let. Příběh napište v rozsahu A4 (Times New Roman, 12) a přidejte k němu alespoň jeden vlastnoručně nakreslený obrázek (komiks, náčrtek, graffiti), který se váže k příběhu.

Vyberte si z následujících témat, inspirovaných aktuálními knihami z nakladatelství Svojtka:

Co bys dělal/a, kdyby tvou učitelku/učitele ovládli mimozemšťani?

Jednoho dne se narodila růžová opice…

Dostal/a jsem kouzelné brýle a ty tedy umí věci

Co bys dělal/a, kdyby ses ztratil/a v džungli a na pomoc měl/a jen jednu slonici?

Vzbudil/a jsem se s křídly

Odesláním příběhu prostřednictvím formuláře na MAMAvolba.cz, který zveřejníme 1. listopadu, souhlasí děti i rodiče (zodpovědní zástupci) se zveřejněním příběhů a jejich volným využitím nejen v e-booku, ale i na webových stránkách Svojtka.cz, mamavolba.cz a na sociálních sítích partnerů. Na odeslání příběhu máte čas do konce listopadu 2020. Vítěze vybírá tým nakladatelství Svojtka a MAMAvolba.

 

 

nové knížky o výchově těhotenství porodu
Hry s balonky

Poraďte s imunitou

Výzva běží od 1. listopadu do 30. listopadu.

Partnerem výzvy jsou doplňky stravy by Anna Brandejs.

Napište nám, co děláte pro svou imunitu, a to přes formulář, viz níže, nebo vložte do postu, který bude zveřejněn na sociálních sítích. Tři zajímavé rady, které nám pošlete, vybereme a podarujeme (tedy jejich odesílatele), konkrétně doplňkem stravy Immunity by Anna Brandejs, partnera imunitní výzvy.

 

Všechny dárky jsou rozesílány přímo od partnerů, a to pouze v rámci území České republiky.

Také si přečtěte

podobné

MAMAletter express

Dřív než si vypijete svoje ranní espresso, budete v obraze. Jednou týdně, stručně a jasně, čerstvě namletá porce článků pro každou mámu, která chce vědět o všem důležitém. Už přijíždí!